The Roast Club
Restaurant Review

The Roast Club – Eindhoven

De eerste week nadat de versoepeling kwam van de coronamaatregelen, snakte ik om uit eten te gaan. Ik ben een echte Bourgondiër, ik geniet van reizen, koken en lekker uiteten te gaan met vrienden en mijn partner. Dus dit heb ik absoluut gemist tijdens de intelligente lockdown. In de periode dat wij niet uit eten konden, bestelde wij wel veel om de horeca te ondersteunen, maar het is toch anders. Thuis schiet je sneller de bank op en lonkt de tv, terwijl je in een restaurant toch wel langer met elkaar in gesprek blijft. Dus toen het weer kon, was het online zoeken naar een leuk restaurant in de omgeving Eindhoven, omdat ik er in de buurt woon. Het werd ‘The Roast Club’ in Eindhoven

Kleine Berg Eindhoven

The Roast Club zit op een geweldige locatie in Eindhoven. Voor mij is en blijft de Kleine Berg een fantastische locatie. Je vindt hier enorm veel restaurants en koffietentjes, maar ook leuke boetiekjes, die net iets anders zijn dan de grote mega ketens die je in het centrum van Eindhoven vindt. Op een donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond broeit het van de gezelligheid, vooral bij mooi weer wanneer alle terrassen open zijn. Hier profiteert The Roast Club ook van. Ook zij hebben een terras waar je heerlijk kan zitten bij goed weer.

Ambiance van The Roast Club

Er wordt binnen gebarbecued, dus bij binnenkomst komt je een heerlijke geur tegemoet. Zo’n geur maakt mij intens gelukkig. Er heerst een warme sfeer wanneer je hier binnenkomt. Dit komt door de leuke aankleding. Veel planten, veel hout en vooral fijn meubilair. De dames die je ontvangen zijn vrolijk en gezellig en dat vind ik een belangrijke plus!

TRC Nachos- The Roast Club
TRC Nachos
Genieten bij The Roast Club
Genieten bij The Roast Club

Het eten!

En dan het belangrijkste; het eten!! Ik ben gek op vlees, hoe roder, hoe beter. (Ik eet wel 1 a 2 keer per week vegetarisch om mijn vlees consumptie te verminderen) Alleen nu kan ik helaas geen rood vlees eten, omdat ik zwanger ben. Uiteraard wordt je dan wel enorm beperkt in je keuzes, maar toch vind ik hier keuzes genoeg. Als voorgerecht kiezen wij voor ‘TRC Nachos’ wat aangemerkt wordt als ‘favorite!’. Je krijgt bij de nachos heerlijke gerookt stoofvlees met gerookte cheddar-Jalapeño  dip. Die dip was voor mij de topper. Ik had geluk dat mijn dinner date Dieka veel te vertellen had,  want ik at meer nachos met dip dan zij deed.
Voor het hoofdgerecht kies ik voor de ‘Beef Burnt ends’. Dit is gestoofd in bier.  Door het verhittingsproces is de alcohol volledig verdampt, i.v.m. mijn zwangerschap. Dat het vlees lang gestoofd is, is absoluut te proeven, want jeetje wat is het vlees goed mals. Mijn dinnerdate kiest voor de zalm, die heerlijk was, maar zij houdt gewoon meer van een vol bord, in plaats van 1 gerecht op een bord. Gelukkig kon ik mijn vlees met haar delen, want het was enorm veel voor mij. Helaas konden wij geen toetje nemen. In verband met de coronamaatregelen, hadden wij een tijdslot van 2 uur en er was geen tijd meer voor een toetje voor ons. Maar wij hebben zeker wel genoten.

Heerlijke zalm van The Roast Club
Cedar Plank Salmon
Beef Burnt Ends - The Roast Club
Beef Burnt Ends

Al met al, kan ik The Roast Club zeker aanbevelen. Je zit enorm leuk! Het personeel is vrolijk en attent. Wat betreft het menu, is er keuze genoeg. Niet alleen vlees, maar ook vis. Voor de  vegetariërs onder ons, is er helaas weinig keuze.


Ben je ook bij The Roast Club geweest? Dan hoor ik ook graag wat jij ervan vindt! Laat dan vooral een reactie achter!


Vergeet niet mijn social media kanalen te liken!!!

Volg mijn twitter account hier!

Of like mijn Instagramaccount hier!

En vergeet vooral mijn Facebookaccount niet!

0 0 stemmen
Article Rating
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angela
Angela
3 jaren geleden

Groot fan! Zowel van The Roast Club als van je date 😉